RESHUFFLE

SPATIaL CONCEPTS & PRODUCT DESIGN

 

passie


Inspiratie voel ik dagelijks om me heen, in de natuur, in mensen, in kunst. Ik heb een sterk ontwikkeld gevoel voor vorm, textuur en sfeer. Ben gedreven en energiek, streef naar het beste. Met als doel: mooie en functionele producten ontwerpen waar mensen écht behoefte aan hebben en blij van worden.Albert Heijn gevelelementen stralen net als het merk kwaliteit en trots uit

eigentijds trechterbekerservies voor het Hunebedden Centrum 

inrichtingselementen Reimerswaalpark in Bergen op Zoom


de “TURBINE” in Leiden:

een creatieve hotspot voor 18 creatieven

originele laptoptassen van Draagdesign ondersteunen de mobiele werker

praktijk en wetenschap


Ik geloof in de uitwisseling van ideeën tussen verschillende disciplines. De kruisbestuiving tussen praktijk en wetenschap biedt in mijn visie een grote meerwaarde voor het ontwerpvak. Daarom werk ik ook als coach en opleider aan de TU Delft. Studenten leren het vak door te werken aan cases uit de praktijk en wetenschappelijke kennis en ervaring verrijken mijn werk als designer.


overzichtelijke TPG Post Business Points

waar de zakelijke klant zijn weg vindt

Wat kan beter, handiger, prettiger? Die vragen staan aan de basis van mijn werk als ontwerper. De ruimtes en producten van mijn hand zijn verrassend van vorm en vanzelfsprekend in gebruik. Mooi en slim, met een herkenbare merkidentiteit. Ik ontwerp producten, in de brede zin van het woord, die het leven aangenamer maken.

branding en functionaliteit verweven in AmbiPur

luchtverfrissers


RESHUFFLE


Opgeleid als industrieel ontwerper bekijk ik de dingen graag van een andere kant. Met een frisse blik ga ik onderzoeken, herschikken, omdraaien. Ik onderzoek de kaders en ‘RESHUFFLE’ de ingrediënten. Met mijn helikopterview en vermogen om ideeën snel en beeldend in een overtuigende schets om te zetten, breng ik de toekomst dichterbij.

Zo ontwikkel ik oplossingen die verrassen, uitnodigen en energie geven.

opvallende functionele  interieurelementen voor CASCANDO

“HEAVY LIGHT”  lichtspots voor SMOOL

een universele kinderstoel voor Geuther

stijlvolle verlichting voor Kaemingk Seasons Decorations

de SWIPESPOT, een elegante tabletzuil voor interactieve communicatie

onze Mercedes bus die we ombouwen tot mobile home

concept en design boek Advanced Design Methods voor Design United

designcoaching industrieel ontwerpen TU Delft

methode innovatie in de zorgomgeving voor Creative Delta Lab

aanpak


Een nieuw product of ruimtelijke oplossing komt vrijwel altijd in een multidisciplinair team van experts tot stand. In zo’n team vervul ik als conceptueel ontwerper een leidende rol.


Gebruikers worden daarbij al in een vroeg stadium ingezet bij het ontwerpen, als experts van hun eigen ervaring. De situatie waarin het product wordt gebruikt, wordt onderdeel van de verkenning van het probleem en de oplossing.  Zo willen we er achter komen waar écht behoefte aan is.


De oplossing reikt daarbij verder dan het tastbare product zelf. Diensten zijn onlosmakelijk een deel van de oplossing. Ook wel Service Design Thinking genoemd.referentie


Roel Wijnterp | Studio ÜberDutch:

“Only few people are as dedicated to their profession as Renée is. She is a refreshing conceptual designer with a strong human focus. It is her passion to create relevant products for human interaction, making people’s life more easy. In cooperation she is an extreme enthusiastic sparring partner, for the team she works with she is a source of inspiration. Her personal touch combined with a highly professional attitude support her skills of running her company and projects. Inviting Renée to work on a project is a key to success.”contact


Wil je meer weten? Je kunt me bellen op 06 55758697, mailen op renee@reshuffle.nl, bezoeken op Raam 69, 2611 LS in Delft. Ik denk graag met je mee!


Groet!


Renée Schuffelers